Vízmérő csere DMRV ügyfelek részére

A megrendelés menete: Szolgáltatásunkat megrendelheti munkanapokon a 06 70 383 9234 telefonszámon 8.00-16.00 óráig, vagy írásban az info@feny60.hu email címen. A megrendelés során rögzítjük az adatait. A csere előtt felvesszük önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a csere időpontját.

A vízmérőcsere menete: Kollégáink felmérik a helyszínt és tájékoztatják a megrendelőt a vízmérőcsere áráról. Ellenőrzik, fényképen dokumentálják a felszerelt vízmérők állását, a plombák állapotát/sorszámát. Kicserélik a vízmérőket, felhelyezik a plombát kitöltik a cserelapot, és a végén fényképezik a felszerelt mérőket.

A vízérő csere feltétele: Működőképes főelzáró, hozzáférhető vízmérő. Megrendelő feladata, hogy biztosítsa az ingatlanba történő bejutást, működőképes főelzárót és a vízmérőt hozzáférhetővé tegye (szerelő hátfal lebontása, létra biztosítása, mérőhely elől elpakolni, stb.).

A munkánkra 1 év garanciát vállalunk.  A garancia nem terjed ki a vízmérőbe jutott szennyeződés (rozsda, kavics, vízkő, stb.) miatt megállt vízmérőre. Kollégáink a munkát az elvárható alapossággal, tisztasággal és precizitással fogják végezni, a vízhálózat rossz állapota, szakszerűtlen szerelése miatt, a csere alkalmával és utána bekövetkezett károkért nem vállalunk felelősséget.

Az új vízmérő felszerelését követően 72 óráig a fogyasztó köteles a felszerelt vízmérők csatlakozásait, mérőszerkezetét ellenőrizni. Szivárgás esetén köteles haladéktalanul értesíteni a Fény-60 Kft-t.

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. A pontos árat a felszerelést végző kolléga mondja meg, annak szóbeli elfogadása után kezdi meg a szerelést.

Az érintett csőszakasznak meg kell felelnie a vízóra cserével járó szerelési tehernek. Társaságunk szigorúan felhívja a figyelmet arra, hogy a hálózatban előforduló rejtett hibák vagy az elöregedésből adódó károkért nem áll módunkban felelősséget vállalni. Az ilyen esetekben a keletkező károkért az érintettek maguk viselik a felelősséget.

Amennyiben a fentiek alapján nem kapott választ felmerült kérdésére, kérjük, forduljon bizalommal az ügyfélszolgálatunkhoz, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésre.

Vízmérő csere DMRV ügyfelek részére árak 2023.11.01-től

½-os (NA13) lakásmérő árak (110mm)
1db 26000
2db 33000
3db 39000
4db 44000
½” és ¾”-os aknás mérők
1db 32000
2db 38000
Felárak
¾”-os (NA20) lakásmérő (110mm, 130mm) 6000.-/db
½”-os, falba szerelt (80mm) mérő 6000.-/db
meghiúsult csere miatti kiszállás díja 8000.-

A feltüntetett árak bruttó árak, magyar Forintban vannak, és tartalmazzák a 27% ÁFA-t.